Мисия

МИСИЯ

Място в идеалния софийски център - атмосферата може само да спечели от това, че е в директния фокус на феновете на модерни заведения. 
Asia Hot Spot, както подсказва и името, е място специализирано в азиатска храна, предлагайки разнообразие от вкусни автентични, както и уникални азиатски ястия, които ще възбудят вкусовите Ви рецептори и ще ви накарат да искате да се връщате отново и отново. За разлика обаче от други специализирани азиатски ресторанти в София, има много различни кухни от които да изберете.
За да стане това възможно, ние инвестирахме много мисъл и време в изследвания и експерименти. В крайна сметка, всяко ястие трябва да бъде вкусно и желано. Нашите азиатски рецепти се открояват поради техния вкус и представителност. 
Като краен резултат, ние искаме хората да са щастливи, че са посетили Asia Hot Spot.
Ние съчетаваме кулинарните предимства на Thai, японски, китайски, индонезийски, корейски и виетнамски храни за създаване на модерно екзотично меню.
Asia Hot Spot е едно от първите места, което се подвизава далеч отвъд стандартния модел азиатски ресторант познат в България (най-вече китайски), модел който се ползва от повечето от другите състезатели в бранша.
Много усилия бяха положени за намиране на автентични азиатски подправки с цел да се избегне употреба на заместители, възможно най-добрите съставки, които могат да се намерят на пазара. 
Без случайности, без “далавери”, просто подчертано опростена храна направена с най-добрите налични съставки и лазерен фокус върху вкуса.
Нашата цел е да дадем на София и България като цяло, това парче от енергията на Азия, представляващо невероятното кулинарно уравнение, на което е намерен отговора и е събран заедно под един покрив - Asia Hot Spot.