Менюто

МЕНЮТО

Менюто на шеф готвача е перфектното приключение от Източна и Югоизточна Азия със силен етнически характер. Готвените топли и студени азиатски ястия включват страхотен избор от най-популярните видове кухня - скариди в кокос, патица с кашу, корейски екстра хрупкави крилца, пад тай или пад пед гай, тартар, татаки и уникалните супи рамен и том йъм са само малка част от световните икони на азиатската кухня, които може да намерите при нас.
Суши менюто е почти директна реплика на това при малкото братче “Суши Експрес” популярно в суши гилдията, като първокласен ресторант с много разумни цени.
Менюто включва традиционно суши и сашими и различни специални ролки.
Независимо дали обичате птиче, месо, морски дарове или сте се отдали само на вегетарианска храна, ще намерите всичко и ще има защо да се върнете със спомена за страхотното хапване и релаксиращо време. 
Искате ли да се отпуснете с напитка или чаша кафе, а защо не и чай? Ресторантът разполага и с добре зареден бар с достатъчна колекция от вино, бира и алкохоли. 
Ние в Asia Hot Spot не оставихме нито един камък необърнат, за да направим посещението ви в този ресторант истинско, чисто удоволствие!