Интериор и удобства

ИНТЕРИОР И УДОБСТВА

Asia Hot Spot ви приветства в неговият слънчев дом, където оживените багри добре се грижат за настроението и апетита. Предлагайки абстрактен интериор, с високи тавани, и  show-cooking суши бар, това го прави един нов свят на усещане в храненето, който е едновременно пищен, зрелищен и небрежен. И така тук, в тази непринудена обстановка, ние ви сервираме не само храна за тялото, но и храна за душата.
Атмосферата е уютна и непретенциозна с положителна енергия и е чудесно място за разговори и добро прекарване на време. Ресторантът може да побере малки групи комфортно, а в същото време създава уютна атмосфера за двойки. 
Заставайки пред суши бара, можете не само да се насладите и уверите в най-високото качество на морските дарове, но и на чистото удоволствие от гледане на готвачите, които работят пред очите ви. Седейки на масите пред прозорците, обстановката ще ви пренесе в мечтани места, отпивайки чаша вино или японска бира, а защо не и един десерт за компания на вашия следобед извън офиса или дома?